Kuljetukset

Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset. Käytössämme on erimerkkisiä kuljetusautoja, joita voimme toivomuksestanne käyttää vainajan kuljetuksessa.

Kuljettajamme hoitavat vainajan noudon, pukemisen ja arkkuun asettamisen, minkä jälkeen vainaja siirretään arkussa yleensä kappelille tai muuhun vastaavaan tilaan odottamaan hautaustilaisuutta.

Perinteisesti vainaja puetaan arkkuun asettamisen yhteydessä valkeaan puuvilla- tai pellavapaitaan ja puuvillasukkiin. Halutessanne hänet voidaan pukea myös omiin vaatteisiinsa. Omat vaatteet voivat olla arkiasu, yöpaita tai juhla-asu, puku tai leninki.

Arkkuun voi laittaa mukaan myös muistoesineen esim. valokuvia, kirjeitä, piirrustuksia, pehmolelun. Omaiset voivat halutessaan olla vainajan siirrossa mukana. Järjestämme teille rauhallisen ja kiireettömän hetken hyvästelyyn avoimen tai suljetun arkun vierellä.

Kuljetuksen hintoja:

• Paikalliskuljetus Tampere 120 € , Teisko 140€
• Kirkkosiunaus kuljetus alk.160 €, hintaan vaikuttavat viikonpäivä- ja aika
• Apumies kuljetuksessa tarvittaessa 60 €
• Kuljetus kauemmaksi alk.1 € – 1,50/km, kysythän tarjousta.

Arkutus sisältäen puuvillaiset pukineet, 50€

• Puhelin ja toimistokulut, hoidamme tarvittavat yhteydenotot veloituksetta!
• Kauttamme hautausjärjestelyiden yhteydessä tilattuihin kukkiin Kukkapalvelun kuljetus veloituksetta Tampereen kappeleihin ja kirkkoihin.

Voitte halutessanne valita läheisellenne kauniin kotimaisen pellavapaidan. Hinta alk.90€-

Helmi pellavapaita
Vaellus pellavapaita Memor design

Ota yhteyttä

Soita, laita sähköpostia tai lähetä meille viesti oheisella lomakkeella. Pyrimme vastaamaan viestiinne viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kiireellisimmissä asioissa pyydämme ystävällisesti soittamaan numeroon 050 362 9690

050 362 9690
makipaa@tampereenhautauspalvelu.fi