Kukat

Kukilla on tärkeä rooli siunaustilaisuudessa. Niiden avulla hautajaisiin osallistuvat jättävät viimeisen jäähyväisensä. Tämä perinne lohduttaa niin surevia omaisia kuin kukkatervehdyksen jättäviä hautajaisvieraita.

Sillä, onko kyseessä arkkuhautaus vai tuhkaus, ei ole merkitystä kukkatervehdysten tai siunaustilaisuuden kulun kannalta. Vainajalle lausutaan jäähyväissanat ja kukat lasketaan arkun viereen riippumatta siitä, millainen kaava siunaustilaisuuteen on valittu.

Hautajaisvieraalle on tärkeää saada valita juuri sopivat kukat muistamiseen. Valintaan voi vaikuttaa mm. vainajan ikä, hänen elämäntyönsä ja harrastuksensa tai mahdollisesti jokin muu erityinen asia, joka yhdistää viimeisen tervehdyksen antajaa ja vainajaa.

Hoidamme puolestanne tilaukset kukkakauppaan, josta toimitus Tampereen alueen kappeleihin ja kirkkoihin. Toimistoissamme on kuvia valmiista arkku- ja kukkalaitteista, joista voi valita tai muokata mieleisensä.

Sidonnat meille tekee Pirkkalan Kukkapalvelu Oy. 

Katso arkkukoriste- ja kukkavihkomallit täältä:

https://pirkkalankukkapalvelu.fi/palvelumme
Pirkkalan Kukkapalvelu
Suupantie 6 C, 33960 Pirkkala
Floristi Salla Pylvänäinen, puh. 03-368 2307

35,35,268,276.747009

Katso alla olevasta linkistä “Sanoja viimeiselle matkalle”

Ota yhteyttä

Soita, laita sähköpostia tai lähetä meille viesti oheisella lomakkeella. Pyrimme vastaamaan viestiinne viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kiireellisimmissä asioissa pyydämme ystävällisesti soittamaan numeroon 050 362 9690

050 362 9690
makipaa@tampereenhautauspalvelu.fi